×
×
خبر فوری

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات شهرستان خمیر:
از همراهی مدیرعامل شرکت سیمان هرمزگان در اعزام کاروان کارگری به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب قدردانی می‌کنیم

  • کد نوشته: 6811
  • 14 جولای 2026
  • 151 بازدید
  • 0
  • مسئول بسیج کارگری و کارخانجات شهرستان خمیر با صدور پیامی، از حمایت‌های مدیرعامل شرکت سیمان هرمزگان در اعزام کاروان بسیجیان و کارگران این شرکت به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب و مشارکت آنان در خدمت‌رسانی «چایخانه رضوی» تقدیر کرد.
    از همراهی مدیرعامل شرکت سیمان هرمزگان در اعزام کاروان کارگری به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب قدردانی می‌کنیم
  • به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی لوار، محمدباقر لشتغانی‌پور، مسئول بسیج کارگری و کارخانجات شهرستان خمیر، با صدور پیامی از مهندس نجفی، مدیرعامل شرکت سیمان هرمزگان، به پاس حمایت و همکاری در اعزام کاروان اتوبوسی حامل بسیجیان و کارگران این شرکت برای حضور در مراسم باشکوه تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب اسلامی تقدیر کرد.

    در این پیام آمده است که حضور گسترده و باشکوه ملت ایران در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب، جلوه‌ای از وفاداری مردم به آرمان‌های انقلاب اسلامی و پاسخی قاطع به دشمنان اسلام و نظام جمهوری اسلامی بود.

    لشتغانی‌پور با قدردانی از حمایت‌های مدیرعامل شرکت سیمان هرمزگان، مشارکت این مجموعه در اعزام کارکنان و بسیجیان به این مراسم و همچنین حضور فعال آنان در ارائه خدمات مردمی در «چایخانه رضوی» را اقدامی ارزشمند و ماندگار توصیف کرد.

    وی تأکید کرد: «این همراهی، بیانگر تعهد و وفاداری مجموعه سیمان هرمزگان به ارزش‌های انقلاب اسلامی و پیوند عمیق جامعه کارگری با آرمان‌های والای انقلاب و رهبری شهید است.»

    مسئول بسیج کارگری و کارخانجات شهرستان خمیر در پایان، ضمن آرزوی توفیق برای مهندس نجفی و کارکنان شرکت سیمان هرمزگان، از درگاه خداوند متعال برای آنان سلامتی، سربلندی و توفیق خدمت در مسیر اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مسئلت کرد.
    انتهای پیام/

    نویسنده: امیرعلی‌خداداد

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *