×
×

راهپیمایی روز قدس در شهرستان بندرخمیر برگزار شد

  • کد نوشته: 5693
  • 13 مارس 2026
  • 4 بازدید
  • 0
  • مردم ولایتمدار شهرستان بندرخمیر همزمان با سراسر کشور و در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، با حضور گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس، حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین اعلام کرده و انزجار خود را از رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی ابراز کردند.

    راهپیمایی روز قدس در شهرستان بندرخمیر برگزار شد
  • به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی لوار؛ همزمان با سراسر کشور، راهپیمایی روز جهانی قدس در شهرستان بندرخمیر روز جمعه ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ مصادف با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان با حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم برگزار شد.

    این راهپیمایی از مقابل کلانتری شهرستان بندرخمیر آغاز شد و راهپیمایان با سردادن شعارهایی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، مسیر خود را تا مسجد جامع فاطمه‌الزهرا(س) طی کردند.

    در این مراسم مراد زرهی فرماندار شهرستان بندرخمیر، سرهنگ خادمی‌نژاد فرمانده سپاه شهرستان و حجت‌الاسلام والمسلمین صالحی امام جمعه شهرستان به همراه دیگر مسئولان و اقشار مختلف مردم حضور داشتند.

    در حاشیه این مراسم، برنامه‌هایی از جمله سخنرانی مراد زرهی فرماندار شهرستان بندرخمیر، دکلمه‌خوانی، اجرای سرود و همچنین برگزاری نماز جمعه در مسجد جامع فاطمه‌الزهرا(س) برگزار شد.

    مراد زرهی فرماندار شهرستان بندرخمیر در سخنانی با قدردانی از حضور پرشور مردم در این مراسم، روز جهانی قدس را یادگار ماندگار امام خمینی(ره) دانست و اظهار کرد: روز قدس نماد وحدت مسلمانان و آزادگان جهان در دفاع از مردم مظلوم فلسطین و اعلام انزجار از ظلم و اشغالگری است.

    وی با تقدیر از حضور مردم ولایت‌مدار شهرستان بندرخمیر و همچنین تلاش نیروهای مسلح و نیروهای انتظامی و امنیتی کشور افزود: حضور گسترده مردم در چنین مناسبت‌هایی نشان‌دهنده پایبندی ملت ایران به آرمان‌های انقلاب اسلامی و حمایت از جبهه مقاومت است.

    فرماندار بندرخمیر در پایان از خانواده‌های معظم شهدا، نیروهای انتظامی و تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این مراسم قدردانی کرد.

    خبرنگار: امیرعلی خداداد

    انتهای پیام/

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *