به گزارش پایگاه خبری تحلیلی لوار به نقل از مرکز اسلامی استان هرمزگان، طلاب و روحانیون برادر و خواهر اهل سنت استان هرمزگان طی بیانیهای رسمی، انتخاب حضرت آیتالله سید مجتبی حسینی خامنهای به عنوان رهبر جدید انقلاب اسلامی را تبریک گفتند و بر بیعت و وفاداری خود تأکید کردند.
در این بیانیه آمده است که انتخاب شایسته و دقیق رهبر جدید توسط مجلس خبرگان رهبری نشاندهنده انتخاب صالحترین شخص برای رهبری جامعه اسلامی است و طلاب و روحانیون اهل سنت استان هرمزگان بر حمایت و همراهی کامل با ایشان تأکید دارند.
طلاب و روحانیون اهل سنت هرمزگان همچنین اعلام کردند که در مسیر انقلاب اسلامی، پاسداری از استقلال کشور و دفاع از ارزشهای دینی و ملی، استوار و یکدل خواهند ایستاد و با رهبری جدید پیمان وفاداری و همراهی میبندند.
در پایان بیانیه آمده است که با وجود رهبری آگاه و جلیلالقدر همچون حضرت آیتالله سید مجتبی حسینی خامنهای، راهبری ملت ایران و امت اسلام شعله نهضت را پرتوانتر از هر زمان دیگری خواهد کرد و جامعه اهل سنت استان هرمزگان با تمام وجود، تبعیت و اطاعت خود را از منویات رهبر انقلاب اسلامی اعلام مینماید.
خبرنگار: امیرعلی خداداد
انتهای پیام/






دیدگاهتان را بنویسید