×
×

یادواره شهدای دفاع مقدس بر عرشه لندیگراف در خلیج فارس برگزار شد

  • کد نوشته: 4957
  • 25 سپتامبر 2025
  • 5 بازدید
  • 0
  • یادواره شهدای به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور فرمانده سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان، معاون سیاسی امنیتی استانداری، اخانواده‌های معظم شهدا، رزمندگان و جمعی از خانواده شهدای حزب‌الله لبنان برگزار شد.

    یادواره شهدای دفاع مقدس بر عرشه لندیگراف در خلیج فارس برگزار شد
  • به گزارش پایگاه خبری «لوار» ؛ این آیین معنوی شامگاه چهارشنبه دوم مهرماه ۱۴۰۴ بر عرشه لندیگرافی که از اسکله پهل به آب‌های لینگون خلیج فارس رفت، و در فضایی پرشور و معنوی برگزار شد.

    مراسم با حضور سردار اباذر سالاری فرمانده سپاه امام سجاد(ع) استان هرمزگان، دکتر نفیسی معاون سیاسی امنیتی استانداری، مسئولین شهرستانی ، خانواده شهدا حزب‌الله لبنان ، رزمندگان دفاع مقدس و خانواده‌های معظم شهدا همراه بود.

    سردار سالاری در سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان تأکید کرد: «امنیت و عزت امروز ایران اسلامی مرهون خون‌هایی است که در جبهه‌های دفاع مقدس و مقاومت ریخته شد.»

    همچنین دکتر نفیسی با اشاره به نقش محوری فرهنگ ایثار در اقتدار ملی، پاسداشت یاد شهدا را ضامن استمرار انسجام جامعه دانست.

    همچنین حجت‌الاسلام صالحی امام جمعه خمیر و زرهی فرماندار شهرستان نیز در سخنان خود بر ضرورت انتقال فرهنگ مقاومت و ایستادگی به نسل جوان تأکید کردند.

    در بخشی دیگر از مراسم شاهد روایت‌گری خانواده شهدای حزب‌الله لبنان بودیم که با بیان خاطراتی از جانفشانی‌های شهیدان، بر پیوند عمیق مقاومت اسلامی در ایران و لبنان صحه گذاشتند.

    این یادواره در پایان با تقدیر از رزمندگان و خانواده‌های معظم شهدا به کار خود پایان داد و بار دیگر پیام جاودان ایثار و شهادت را زنده نگاه داشت.

    خبرنگار: امیرعلی خداداد،علی‌اصغر نیک‌بختی، عالیه رئیسی

    انتهای پیام/

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *