×
×

گشت مشترک تنظیم بازار در بندرخمیر برای کنترل قیمت‌ها در آستانه شب یلدا

  • کد نوشته: 5399
  • 22 دسامبر 2025
  • 1 بازدید
  • 0
  • در آستانه فرارسیدن شب یلدا، گشت مشترک تنظیم بازار با هدف نظارت بر قیمت‌ها، پیشگیری از گران‌فروشی و برخورد با تخلفات صنفی، با حضور دستگاه‌های نظارتی در سطح شهرستان بندرخمیر اجرا شد.

    گشت مشترک تنظیم بازار در بندرخمیر برای کنترل قیمت‌ها در آستانه شب یلدا
  • به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی لوار به نقل از روابط عمومی صنعت، معدن و تجارت؛ رضا اسلامی، در آستانه فرارسیدن شب یلدا و به‌منظور نظارت بر بازار و پیشگیری از هرگونه گران‌فروشی و تخلف صنفی، گشت مشترک تنظیم بازار در سطح شهرستان بندرخمیر برگزار شد.

    این گشت با حضور و همکاری تعزیرات حکومتی، اداره صنعت، معدن و تجارت، شبکه بهداشت و درمان، نماینده دادگستری، پلیس اطلاعات و اماکن و اتاق اصناف انجام گرفت و واحدهای صنفی عرضه‌کننده اقلام پرمصرف شب یلدا مورد بازرسی قرار گرفتند.

    در جریان این بازدیدها، وضعیت قیمت‌گذاری، نصب نرخ‌نامه، رعایت ضوابط بهداشتی و نحوه عرضه کالاها بررسی شد و در صورت مشاهده تخلف، تذکرات لازم ارائه و پرونده متخلفان جهت سیر مراحل قانونی تشکیل شد.

    وی تأکید کرد: نظارت‌ها تا پایان ایام شب یلدا به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت و با هرگونه تخلف در زمینه گران‌فروشی، کم‌فروشی و عدم رعایت مقررات برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

    خبرنگار: امیرعلی خداداد

    انتهای پیام/

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *